Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sibiu a dispus plasament de urgenţă pentru fata de 13 ani răpită din Tălmaciu. În urma evaluării, instituţia va stabili ce măsuri se impun pentru protecţia ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În cursul zilei de 10 februarie 2022, reprezentanţii DGASPC Sibiu au fost sesizaţi de către IPJ Sibiu cu privire la situaţia minorei răpite/dispărute, faţă de care s-a dat alerta "Răpire copil". Un reprezentant al DGASPC Sibiu s-a deplasat la sediul IPJ Sibiu pentru a  participa la audierea minorei, în vederea identificării unor eventuale situaţii de risc pentru minora în cauză”, a transmis, vineri, DGASPC Sibiu.  

Sursa citată a precizat că, urmare a discuţiilor cu fata, DGASPC Sibiu a instituit măsura plasamentului în regim de urgenţă.  

Instituţia precizează că, în perioada imediat următoare, va fi evaluată situaţia acesteia şi să se stabilească serviciile de care va beneficia minora.  

Fata de 13 ani a fost răpită, miercuri, din Tălmaciu, de patru persoane care au obligat-o să urce într-o maşină.  

Ea a fost găsită de poliţişti a doua zi, în compania unui băiat de 13 ani.  
 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.