Direcţia Administrare Parcuri şi Zone de Agrement Sector 4, a cărei conducere a fost suspendată vineri, a fost desfiinţată printr-o hotărâre de Consiliu Local din 29 februarie. Cu toate acestea, motivul invocat de primărie pentru suspendare au fost informaţiile din presă referitoare la monumentul Colectiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un comunicat al Primăriei Sectorului 4 anunţa vineri că, "în urma ştirilor apărute în presă şi pe reţelele de socializare, primarul sectorului 4, Daniel Băluţă, a decis sistarea lucrărilor de amenajare peisagistică din Parcul Lumea Copiilor şi suspendarea de îndată a conducerii Direcţiei Administrare Parcuri şi Zone de Agrement Sector 4, care s-a ocupat de acest proiect".

În fapt, Direcţia Administrare Parcuri şi Zone de Agrement Sector 4 a fost desfiinţată, potrivit Hotărârii Consiliului Local Sector 4, în 29 februarie.

Documentul prevede că în urma desfiinţării direcţiei, contractele individuale de muncă ale angajaţilor vor înceta în urma desfiinţării locului de muncă ocupat, dar întreg personalul, pe baza opţiunii proprii, va fi reîncadrat în structura organizatorică a S.C. Amenajarea Domeniului Public şi Privat 4 S.A.

Patrimoniul Direcţiei Administrare Parcuri şi Zone de Agrement Sector 4 trebuie predat în termen de 45 de zile lucrătoare de la data intrării în vigoare a hotărârrii, iar până la data încheierii protocoalelor de predare-primire, activitatea este asigurată de structurile organizatorice existente.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.