Peste 1.700 de consumatori din 13 localităţi ale judeţului Dâmboviţa sunt nealimentaţi cu energie electrică, duminică dimineaţă, în urma furtunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ca urmare a avertizării meteo nowcasting cod roşu emisă pentru, sâmbătă, între orele 00:30-03:00 pentru 23 de localităţi şi zona de munte din judeţul Dâmboviţa, echipaje de pompieri au intervenit în mai multe zone.  

Astfel, s-a intervenit:  

  • în oraşul Pucioasa şi comuna Moţăieni pentru degajarea crengilor unor copaci rupte de vânt şi care blocau partea carosabilă,  
  • în comuna Aninoasa pentru asigurare zonă în cazul unor cabluri electrice desprinse de vânt 
  • în oraşul Găeşti pentru degajarea unor elemente de construcţie (cărămizi) care prezentau pericol de cădere. 

”Conform informării operatorului de energie electrică, la ora 8:00, 8 linii de medie tensiune, 66 puncte de transformare şi 1783 consumatori sunt afectaţi de fenomenele meteo din 13 localităţi. În teren acţionează echipe ale operatorului de energie electrică pentru remedierea defecţiunilor” a transmis, duminică, ISU Dâmboviţa.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.