Mai mulţi bărbaţi din judeţul Dâmboviţa sunt cercetaţi pentru furt calificat, după ce au spart depozitul unei societăţi comerciale şi au furat de acolo tot ce au găsit, inclusiv o masă, scaune, calculatoare şi un frigider, prejudiciul cauzat ridicându-se la 200.000 de lei. Unele dintre bunuri au fost găsite la locuinţele suspecţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de oficialii Poliţiei judeţene Dâmboviţa, furtul a fost anunţat la Poliţie în data de 16 octombrie, de către un bărbat din Braşov, care a anunţat că în perioada 25 septembrie – 16 octombrie persoane necunoscute au forţat uşa de acces într-un depozit din localitatea dâmboviţeană Băleni Sârbi, depozit care aparţine unei societăţi comerciale. Reprezentantul firmei a anunţat că din depozit lipsesc mai multe bunuri, hoţii furând nu doar calculatoare şi acumulatori, ci şi obiecte de mobilier precum o masă şi scaune, dar şi un frigider şi alte bunuri.
„Poliţiştii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, iar, pentru documentarea activităţii infracţionale, pe parcursul zilei de ieri, 20 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Băleni au pus în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară, în localităţile Racoviţa şi Băleni Sârbi, la cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 38 de ani. Persoanele depistate au fost conduse la audieri, iar, în urma investigaţiilor efectuate, faţă de trei bărbaţi de 38, 31 şi 25 de ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”, informează, sâmbătă, poliţiştii.
Aceştia precizează că parcursul zilei de 21 octombrie, cei trei vor fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Prejudiciul cauzat este estimat la 200.000 de lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.