Şcolile din judeţul Tulcea vor fi închise şi vineri, după ce cursurile au fost suspendate şi în data de 6 februarie, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Judeţul Tulcea s-a aflat sub avertizare de viscol şi vânt puternic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Tulcea a hotărât suspendarea cursurilor în data de 7 februarie, în toate unităţile de învăţământ din judeţul Tulcea”, a transmis, joi seară, Inspectoratul Şcolar Judeţean Tulcea.

Ministerul Educaţiei a precizat că judeţul Tulcea este singurul care are închise toate unităţile de învăţământ, iar în alte judeţe cursurile vor fi suspendate parţial în localităţi afectate de fenomenele meteorologice din ultimele 24 de ore.

În Tulcea cursurile au fost suspendate şi joi, după ce iniţial se anunţase că doar şcolile din judeţ vor fi închise, apoi a fost luată aceeaşi decizie şi cu cele din municipiu.

Judeţul Tulcea s-a aflat sub avertizare de viscol şi vânt puternic.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.