Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a anunţat, miercuri, că în 146 de unităţi de unităţi învăţământ nu se suspendă cursurile, întrucât în acestea nu sunt organizate secţii de votare. ŞCoala se va desfăşura vineri, luni şi marţi după scenariile aprobate anterior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În Municipiul Bucureşti, în 146 unităţi de învăţământ (36 unităţi în sectorul 1, 31 unităţi în sectorul 2, 27 unităţi în sectorul 3, 25 unităţi în sectorul 4, 23 unităţi în sectorul 5 şi 4 unităţi în sectorul 6) nu sunt organizate secţii de votare şi continuă activitatea didactică potrivit scenariului aprobat de Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă”, a transmis, miercuri, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a decis, miercuri, că orele se vor derula online, în 25, 28 şi 29 septembrie, în toate unităţile de învăţământ în care vor fi amenajate secţii de votare. Ordinul ministrului Educaţiei a fost trimis spre publicare în Monitorul Oficial.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.