Autorităţile din judeţele Ialomiţa, Călăraşi, Brăila şi Buzău au decis, miercuri seară, suspendarea cursurilor în toate unităţile de învăţământ, pentru ziua de 6 februarie. Măsura a fost luată din cauza codului roşu de viscol, sub care se vor afla cele patru judeţe, începând de de miercuri de la ora 22.00 şi până joi dimineaţă la ora 8.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, cursurile vor fi suspendate, în cele patru judeţe, deciziile fiind luate prin hotărâri ale Comitetelor Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă.

”Prin Hotărârea nr. 1 din 05.02.2020 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, s-a hotărât suspendarea cursurilor în unităţile de învăţământ preuniversitar în ziua de 06.02.202”, a transmis ISU Ialomiţa.

La rândul lor, autorităţile din Buzău au anunţat că, ”având in vedere condiţiile meteo, la nivelul judeţului Buzău s-a luat decizia suspendării cursurilor în unităţile de învăţământ din judet, în ziua de 6 februarie”.

Aceeaşi situaţie se înregistreză în judeţele Călăraşi şi Brăila.

Judeţele Ialomiţa, Călăraşi dar şi Buzău, Brăila şi Tulcea se vor afla sub cod roşu miercuri, de la ora 22.00 şi până joi la ora 8.00.

În acest interval, vor fi intensificări puternice ale vântului cu rafale de peste 85-90 de km la oră, viscol, vizibilitate redusă semnificativ.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.