Cursele pentru pasageri pe Dunăre între municipiul Galaţi şi localitatea tulceană I.C. Brătianu se desfăşoară în continuare doar dimineaţa şi seara, cu un remorcher, din cauza sloiurilor de gheaţă, fără să se poată asigura transportul maşinilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un remorcher special asigură transportul pasagerilor pe Dunăre între municipiul Galaţi şi localitatea tulceană I.C. Brătianu, fără maşini, doar de două ori pe zi, dimineaţa, la ora 7.00, şi seara, la ora 17.00. 

Această măsură a fost instituită având în vedere dificutăţile privind tranzitul pe Dunăre din cauza sloiurilor de gheaţă. 

Cursele regulate cu bacurile care asigură legătura între municipiul Galaţi şi localitatea tulceană, I.C. Brătianu au fost suspendate miercuri, din cauza sloiurilor de gheaţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.