Cursa aeriană Otopeni-Iaşi care urma să aterizeze în cursul dimineţii de miercuri pe aeroportul ieşean a fost redirecţionată pe aeroportul din Suceava, din cauza ceţii dense. Totodată, decolarea cursa WizzAir spre Dortmund a fost amânată câteva zeci de minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Avionul companiei TAROM de la Bucureşti urma să aterizeze la Iaşi la ora 9.05, însă acest lucru nu a fost posibil din cauza ceţii dense de pe Aeroportul Iaşi. Cursa a decolat în cele din urmă de pe Otopeni, în jurul orei 11.00, însă a fost redirecţionată pe Aeroportul Suceava, pe fondul persistenţei ceţii la Iaşi.

Potrivit reprezentanţilor aeroportului din Iaşi, zborul de întoarcere Iaşi-Otopeni a fost anulat. Pasagerii au fost preluaţi cu autocarul pus la dispoziţie de compania aeriană Tarom şi transferaţi la Suceava unde vor fi îmbarcaţi pentru o nouă cursă spre Otopeni.

De asemenea, cursa WizzAir Iaşi-Dortmund nu a putut decola la ora 12.05 de pe aeroportul Iaşi, zborul fiind amânat cu câteva zeci de minute.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.