Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, afirmă că există foarte multe proiecte finanţate din bani publici, cu foarte mulţi experţi, dar care nu produc rezultate concrete. Ministrul crede că, după trecerea pandemiei, Ministerul Sănătăţii trebuie să evalueze exact pe ce merită să dea banii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Avem foarte multe proiecte care se bazează pe studii şi expertize, dar acestea vor trebui finalizate mult mai rapid, pentru că impresia mea este că sunt foarte multe proiecte cu foarte mulţi experţi şi problema nu este numai că-i plătim din fonduri publice, ci problema este că nu prea se produce, nu am văzut un produs finit pe strategiile finanţate din aceste proiecte”, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Cseke Attila.  

Ministrul interimar de la Sănătate crede că Ministerul Sănătăţii va trebui să facă o analiză, după trecerea pandemiei.  

”O analiză foarte clară, ceea ce este necesar să fie menţinut şi finanţat, dar cu condiţia să se şi  livreze, să se şi producă cea ce ministerul finanţatează”, a mai declaat ministrul.  

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.