Poliţiştii doljeni au deschis dosar de cercetare penală după ce doi bărbaţi s-au bătut, duminică, pe o stradă din Craiova, unul dintre ei ajungând la spital. În urma altercaţiei, două autoturisme au fost avariate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc duminică seară, pe strada Bârseşti din municipiul Craiova. Primele informaţii arată că cei doi bărbaţi, cu vârste de 43, respectiv 25 de ani, ambii din municipiul Craiova, aveau neînţelegeri mai vechi, iar duminică s-au întâlnit şi s-au luat la bătaie, pe stradă. În urma altercaţiei bărbatul de 25 de ani a fost rănit, fiind dus la spital.
 
De asemenea două autoturisme parcate în zonă au fost avariate, geamurile fiindu-le sparte. Scandalul a fost oprit de către poliţiştii care au fost solicitaţi, prin numărul  112, să intervină. 
 
„În cauză poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă”, transmite Poliţia judeţeană Dolj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.