Ministrul Sănătăţii a decis, luni, trimiterea Corpului de control la Spitalul Judeţean Sibiu, după acuzaţiile de omor în cazul pacienţilor în stare gravă dn Secţia ATI Covid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Ministerul Sănătăţii informează că, în urma relatărilor apărute în spaţiul public privind nereguli în tratamentul pacienţilor internaţi în cadrul Secţiei ATI a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a solicitat demararea unei anchete de către o echipă formată din reprezentanţi ai Corpului de Control al ministrului şi Inspecţiei Sanitare de Stat”, a transmis, luni, Ministerul Sănătăţii. 
 
La rândul lor, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au anunţat că au demarat o anchetă după relatările de presă. 
 
”Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor, prev. şi ped. de art. 188 alin. 1 Cod pen”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.