Convoiul cu tehnică militară SUA se apropie de Mihail Kogălniceanu, iar militarii vor fi vizitaţi, vineri, de preşedintele Klaus Iohannis şi secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Ministerul Apărării a anunţat, vineri dimineaţă, că tehnica militară SUA este în drum spre Mihail Kogălniceanu, fiind aproape de destinaţie.  

Convoiul a plecat, în noaptea de joi spre vineri de la Râmnicu Vâlcea, a ajuns în jur de ora 3.00 la Bucureşti şi şi-a continuat drumul către Baza Militară de la Mihail Kogălniceanu.  

Între orele 8.00 – 9.00 este estimată sosirea la destinaţie.  

"Misiunea clară a acestor soldaţi este de a demonstra angajamentul nostru ferm către aliaţii noştri. Din baza avansată din România, soldaţii noştri vor lucra îndeaproape cu forţele din ţara gazdă şi parteneră. Împreună vor realiza antrenamente dure, realiste, care vor creşte gradul de interoperabilitate şi încredere”, a declarat Joe Ewers, colonel în Regimentul 2 de Cavalerie, la plecarea militarilor americani din Germania spre România.â 

Preşedintele Klaus Iohannis şi secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, vizitează, vineri, Baza 57 Aeriană de la Mihail Kogălniceanu, unde ajunge primul convoi de tehnică militară din SUA. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.