Un local din Sectorul 5, unde avea loc un eveniment la care se aflau 50 de persoane, a fost controlat de autorităţi şi au fost date amenzi în valoare de 25.000 de lei. Poliţiştii au găsit nouă persoane care aveau asupra lor substanţe psihoactive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Capitalei a anunţat, printr-un comunicat de presă, că duminică, a fost realizat un control la un local din Sectorul 5, în cadrul căruia se desfăşoară diferite evenimente.  
“În cauză, la momentul controlului comun, în locaţie se desfăşura un eveniment, fiind identificate şi legitimate aproximativ 50 de persoane.  Accesul la eveniment se realiza pe baza vânzării unor brăţări de acces, acestea nefiind fiscalizate, ocazie cu care a fost ridicată în vederea confiscării suma de 2.580 de lei şi 20 de euro, sume de bani care ar fi provenit din comercializarea brăţărilor de acces. 
În acest caz, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă”, a transmis Poliţia Capitalei. 
Totodată, în urma controlului, în casieria unităţii a fost găsită suma de 684 de lei, care nu a putut fi justificată, care ar fi provenit din vânzarea băuturilor, context în care societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu 10.000 de lei.
“În urma verificărilor efectuate, comisarii OPC Sector 5 au aplicat trei sancţiuni contravenţionale în cuantum de 10.000 de lei, iar poliţiştii locali au aplicat o sancţiune în valoare de 5.000 de lei, urmând a fi efectuate şi verificări suplimentare pe linia respectării prevederilor legale de către inspectori din cadrul ISU B-IF.
De asemenea, în timpul acţiunii au fost depistate nouă persoane care aveau asupra lor mai multe substanţe, susceptibile de a avea efecte psihoactive”, a precizat Poliţia Capitalei. 
Persoanele respective au fost conduse la sediul Secţiei 18 Poliţie în vederea lămuririi situaţiei de fapt, cercetările urmând a fi continuate de către Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti.
Totodată, în cadrul acţiunii a fost identificată şi o persoană care figura ca fiind urmărită naţional şi internaţional, verificările urmând a fi continuate de Secţia 19.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.