Corpul de control al premierului desfăşoară controale inopinate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova şi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş privind modalitatea de achiziţionare a dezinfectanţilor de la Hexi Pharma.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Corpul de Control al Primului Ministru desfăşoară, începând de ieri, 16.05.2016, controale inopinate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova şi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Tg.Mureş, în continuarea controalelor care au avut loc săptămâna trecută la mai multe spitale din Bucureşti. Obiectul controlului îl constituie modalitatea în care au fost achiziţionaţi de către aceste două unităţi dezinfectanţi produşi de către Hexi Pharma”, se arată într-un comunicat al Corpului de control al premierului.

Vineri, Corpul de control al premierului Dacian Cioloş a desfăşurat o acţiune de control inopinată la sediul Ministerului Sănătăţii şi la 4 spitale din Bucureşti - Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar Bucureşti, Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Ioan şi Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri - cu preluarea documentelor legate de achiziţia de biocide.

În 29 aprilie, Corpul de control al premierului a iniţiat o acţiune de control la unităţile sanitare publice cu paturi aflate în subordinea, sub autoritatea sau în coordonarea Ministerului Sănătăţii, referitoare la achiziţiile de produse biocide. Acţiunea de control are ca obiective ”verificarea tuturor aspectelor legate de obligaţiile unităţilor sanitare publice cu paturi aflate în subordinea, sub autoritatea sau în coordonarea Ministerului Sănătăţii, în ceea ce priveşte achiziţionarea de produse biocide şi de servicii de curăţenie şi igienizare” şi ”verificarea altor aspecte considerate relevante de către echipa de control”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.