Poliţiştii Direcţiei de Ordine Publică - Serviciul Protecţia Fondului Forestier şi Piscicol desfăşoară joi dimineaţă o acţiune în Capitală, pentru prevenirea şi combaterea achiziţiei, deţinerii, prelucrării şi comercializării ilegale a peştelui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii verifică legalitatea activităţii desfăşurate de cinci agenţi economici de profil, care îşi desfăşoară activitatea în pieţe agroalimentare din Bucureşti.

Alături de poliţişti ai Direcţiei de Ordine Publică - Serviciul Protecţia Fondului Forestier si Piscicol, la acţiune participă şi poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, inspectori din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură şi specialişti din cadrul Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.