Copiii şi însoţitorii lor vor putea beneficia, începând de miercuri şi până în 15 septembrie, de consultaţii medicale gratuite în Parcul Plumbuita din Sectorul 2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Începând de mâine, 13 septembrie, până pe 15 septembrie 2023, între orele 16.00 – 19.30, toţi copiii, dar şi însoţitorii lor sunt aşteptaţi în parcul Plumbuita unde vor beneficia de consultaţii gratuite în specializările: medicină generală, oftalmologie, dermatologie, diabet şi nutriţie”,  potrivit unui comunicat.

Evenimentul este la a doua ediţie  şi se desfăşoară în cadrul campaniei „Începem Şcoala Sănătos”, organizată de PNL sector 2 împreună cu Asociaţia „Platforma pentru Educaţie Competitivă” şi sprijinită de Organizaţia Femeilor Liberale din PNL Sector 2.

„Începutul de an şcolar vine cu multe responsabilităţi pentru părinţi. Eu, ca profesor, dar şi ca părinte, înţeleg acest lucru. Cred că fiecare copil trebuie să aibă acces la educaţie şi la servicii de sănătate de calitate. „Începem şcoala sănătos” este un proiect care îngrijeşte, dar şi educă atât copiii, cât şi părinţii cu privire la atenţia pe care trebuie să o acordăm sănătăţii. Ca şi anul trecut, mă voi bucura să fiu în mijlocul copiilor, părinţilor şi bunicilor. Împreună putem găsi răspuns preocupărilor cu privire la începutul noului an şcolar. Mulţumesc pe această cale cadrelor medicale ce se vor ocupa şi anul acesta de nevoile micuţilor, dar şi ale adulţilor!”, a declarat Monica Anisie, fost ministru al Educaţiei şi preşedintele PNL Sector 2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.