Zeci de motociclişti şi biciclişti participă, duminică, în Constanţa, la o campanie de promovare a vaccinării, în special a unui maraton de vaccinare care va avea loc săptămâna viitoare în mall-urile din municipiu. Ei s-au adunat duminică în faţa Pavilionului Expoziţional, unde este amenajat cel mai mare centru de vaccinare din judeţul Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Directorul Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Constanţa, Cristina Schipor, a declarat că prin această acţiune este promovat maratonul vaccinări care va fi organizat săptămâna viitoare în mall-uri. 
 
“Astăzi avem o acţiune de promovare a vaccinării. Ne-au ajutat bikerii, motocicliştii şi motoscuteriştii. Noi dorim să promovăm evenimentul din weekendul viitor 14- 16 mai în care vom face maratonul de vaccinare în mall-urile din municipiul Constanţa, cele patru mall-uri”, a anunţat Cristina Schipor. 
 
La această acţiune a fost prezent şi şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, Constantin Adrian Glugă, în calitate de motociclist.  
 
“M-am alăturat dintr-o convingere totală acestei activităţi şi salut iniţiativa instituţiilor care s-au implicat întrucât este evident pentru că toată lumea că doar vaccinându-ne putem să revenim la ceea ce a înseamnat viaţa noastră personală, socială de dinainte de pandemie. Sunt convins că acest demers va avea rezultatul scontat şi sunt convins că undeva în a doua jumătate a acestei veri lucrurile vor sta cu totul şi cu totul altfel faţă de momentul la care vorbim”, a transmis Constantin Adrian Glugă. El a precizat că participă la această acţiune în calitate de cetăţean. 
 
Cristina Schipor mai precizat că în Constanţa se fac peste 4.200 de vaccinări pe zi, iar 22% din populaţia judeţului a fost vaccinată cu prima doză. 
 
Participanţii la această campanie au pornit apoi pe străzi şi bulevarde din municipiul Constanţa pentru ca mesajul lor să ajungă la cât mai multă lume.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.