Vizitele la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa au fost reluate după doi ani de restricţii, iar persoanele care îşi vizitează rudele internate trebuie să poarte masca şi un echipament de protecţie, pus la dispoziţie gratuit de către conducerea unităţii medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Constanţa, Crina Kibedi, a declarat, marţi, că accesul aparţinătorilor este permis zilnic, între orele 14 şi 16. 
“După mai bine doi ani de restricţii a fost reluat parţial programul de vizite în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sfântul Apostol Andrei Constanţa. Astfel, accesul aparţinătorilor este permis zilnic între orele 14 şi 16. Îi rugăm cu insistenţă să respecte o serie de regule, un set de măsuri menit să protejeze atât pacienţii, cât şi personalul, dar şi aparţinătorii. În primul rând, masca este obligatoriu în incinta spitalului. Echipamentul de protecţie este la fel obligatoriu, este pus la dispoziţie gratuit de către conducerea spitalului şi se regăseşte la intrarea în fiecare secţie”, a declarat Crina Kibedi.
În timpul pandemiei de COVID, accesul aparţinătorilor în unităţi medicale nu a fost permis.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.