Unul dintre răniţii din accidentul produs în judeţul Constanţa, un bărbat de 30 de ani, a fost preluat de elicopterul SMURD, fiind în comă. Alte şapte persoane au fost transportate cu ambulanţele la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, în urma accidentului, trei persoane au murit şi una a fost grav rănită, fiind în comă. Cele patru persoane se aflau în autoturism şi au rămas încarcerate, pentru scoaterea lor fiind nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare.

Bărbatul aflat în comă are 30 de ani şi a fost preluat de elicopterul SMURD.

În autobuz se aflau opt călători şi şoferul.

Conform Serviciului de Ambulanţă Constanţa, pe lângă bărbatul în comă, la spital au fost transportate şi şapte persoane din autobuz, acestea fiind cu politraumatisme

La eveniment au fost prezente trei ambulanţe SMURD, trei ambulanţe de la Serviciul Judeţean, autospeciala de descarcerare, elicopterul SMURD, autospeciala de transport personal şi victime multiple, o autospecială cu modul de descarcerare.

Iniţial a fost alertat şi elicopterul SMURD de la Galaţi, dar nu a mai fost nevoie de intervenţia acestuia.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) un grav accident de circulaţie s-a produs pe DJ 222, în judeţul Constanţa, fiind implicate un autoturism şi un autobuz cu persoane.

La nivelul judeţului Constanţa fiind activat Planul Roşu de Intervenţie. Accidentul rutier s-a petrecut între localităţile Medgidia şi Cuza Vodă, mai multe echipaje de poliţişti fiind la faţa locului.

În acest moment, circulaţia este oprită pe ambele sensuri de mers, iar poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.