Un şofer în vârstă de 26 de ani a fost arestat preventiv după ce a lovit cu maşina un pieton, DN 39, între Costineşti şi Tuzla, iar apoi a fugit de la locul faptei. Victima, în vârstă de 38 de ani, a murit la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii au reţinut vineri, pentru 24 de de ore, un bărbat, de 26 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.
"La data de 18 august, în jurul orei 04.40, acesta ar fi condus un autoturism, pe D.N. 39, între staţiunea Costineşti şi comuna Tuzla, şi ar fi surprins şi accidentat un bărbat, de 38 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă. Ulterior, ar fi părăsit locul faptei. În urma accidentului rutier, pietonul a fost grav rănit, fiind transportat la spital, unde, ulterior, a decedat", a transmis IPJ Constanţa. 
Şoferul a fost identificat vineri, de poliţişti, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.
El a fost prezentat instanţei sâmbătă, iar magistraţii au decis arestarea sa preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.