Un membru al secţiei de votare din comuna Pantelimon a fost transportat la spital, duminică după-amiază, după ce i s-a făcut rău, el suferind o criză de epilepsie. Bărbatul a fost dus la unitatea medicală cu elicopterul SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform reprezentanţilor Circumscripţiei electorale comunale 54 din Pantelimon, un bărbat în vârstă de 42 de ani, reprezentantul PMP în secţia din Pantelimonul de Sus, a suferit, duminică după-amiază, o criză de epilepsie.

Reprezentanţii biroului electoral au sunat la 112, iar la faţa locului a fost trimis elicopterul SMURD.

Acesta l-a preluat pe bărbatul respectiv şi l-a dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

În comuna Pantelimon sunt organizate alegeri locale parţiale pentru postul de primar după ce prefectul de Constanţa a emis ordin de încetare a mandatului înainte de termen pentru Titi Neague, condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare pentru instigare la distrugere. 

Pentru postul de primar se duelează reprezentanţii PSD şi PNL.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.