Un centru de vaccinare anti-COVID-19 va fi organizat în cadrul Pavilionului Expoziţional din Constanţa, iar aici vor fi imunizate persoanele de peste 65 de ani şi care au boli cronice. Centrul de vaccinare va avea o suprafaţă de 2.550 de metri pătraţi şi va fi împărţit în cinci săli.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
O şedinţă extraordinară de îndată a Consiliului Judeţean Constanţa a avut loc miercuri, acesta desfăşurându-se în regim de videoconferinţă.
Consiliul Judeţean a transmis că pe ordinea de zi s-a aflat un singur proiect de hotărâre, şi anume darea în folosinţă gratuită municipiului Constanţa a unor spaţii aflate în interiorul Pavilionului Expoziţional Constanţa în vederea înfiinţării unui centru de vaccinare împotriva Covid-19.
 
"Spaţiile ce urmează a fi date în folosinţă Municipiului Constanţa vor deservi un centru de vaccinare pentru populaţia de peste 65 de ani şi pacienţi cu boli cronice. Acest centru va avea o suprafaţă totală de aproximativ 2.550 de mp şi va fi împărţit în cinci săli”, se arată în comunicat. 
 
Sursa citată menţionează că acest centru de vaccinare care va funcţiona în cadrul Pavilionul Expoziţional Constanţa va respecta prevederile privind autorizarea, organizarea şi funcţionarea centrelor de vaccinare, împotriva Covid-19, precum şi normele Direcţiei de Sănătate Publică.
 
Toate cheltuielile aferente funcţionării centrului vor fi suportate de către Primăria municipiului Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.