Un bărbat în vârstă de 32 de ani a murit într-o sală de jocuri de noroc din Constanţa, după ce i s-a făcut rău, iar echipajele medicale chemate la faţa locului nu au reuşit să-l resusciteze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat duminică, faptul că poliţiştii din cadrul Secţiei 3 au fost sesizaţi sâmbătă seara, cu privire la faptul că într-un imobil de pe strada Mihai Viteazu se află o persoană inconştientă. 
“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 32 de ani.  Asupra acestuia au fost efectuate manevre de resuscitare, în urma cărora persoana a fost declarată decedată. Cu ocazia examinării exterioare a cadavrului s-a constatat că acesta nu prezintă urme vizibile de violenţă, fiind transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului”, au precizat poliţiştii.
Ei au deschis în cauză un dosar pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. 
Bărbatului respectiv i s-a făcut rău într-o sală de jocuri de noroc, la scurt timp după ce intrase.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.