Consiliul Judeţean Constanţa a anunţat că toate drumurile judeţene au fost redeschise, după ce circulaţia a fost restricţionată din cauza viscolului şi a vântului puternic începând de miercuri. Traficul se desfăşoară în continuare în condiţii de iarnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Drumarii constănţeni au lucrat în ultimele 41 de ore pentru redeschiderea circulaţiei pe drumurile judeţene blocate din cauza ninsorii, a viscolului, a copacilor căzuţi pe carosabil şi a autoturismelor eşuate şi/sau răsturnate pe partea carosabilă. Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa anunţă că începând de astăzi, 28 ianuarie 2021, ora 18.00, circulaţia rutieră a fost redeschisă în tot judeţul. În continuare se circulă în condiţii de iarnă, pe toate drumurile judeţene”, a transmis Consiliul Judeţean Constanţa. 
 
Sursa citată menţionează că miercuri, la instalarea codului portocaliu de ninsori importante cantitativ şi viscol, la 15.00, autorităţile au luat măsura închiderii circulaţiei pe toate sectoare de drum din judeţul Constanţa pentru toate categoriile de autovehicule. Măsura a fost luată din cauza viscolului şi a ninsorilor consistente care a condus la o vizibilitate extrem de redusă şi la o cantitate mare de zăpadă pe drumurile din judeţul Constanţa.
 
Drumurile naţionale din Constanţa au fost redeschise în urmă cu câteva ore.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.