Şoferii unor cisterne sunt cercetaţi de poliţiştii constănţeni după ce au descărcat benzină şi motorină din acestea şi au vrut să le vândă. În urma unor percheziţii anchetatorii au găsit peste două tone de produse petroliere precum şi sume de bani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în cadrul cercetărilor într-un dosar penal de furt calificat poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa au depistat în flagrant un bărbat, şofer pe o autocisternă de transport carburant, în timp ce ar fi sustras 50 de litri de benzină.
 
“Din cercetări, a reieşit faptul că, şapte bărbaţi (şoferi ai unor autocisterne), în timpul deplasării cu încărcătura de combustibil către destinaţie, s-ar fi abătut de la traseu, mai exact ar fi oprit în incinta societăţii comerciale în cadrul căreia îşi desfăşurau activitatea, unde, cu ajutorul agentului de pază şi al mecanicului, ar fi descărcat produsul petrolier în recipiente de diferite capacităţi, acestea fiind depozitate în magaziile societăţii cu scopul comercializării”, se arată în comunicatul IPJ Constanţa. 
 
Poliţiştii au făcut zece percheziţii în judeţul Constanţa în urma cărora au găsit 515 litri de benzină, 1.576 de litri de motorină, mai multe sigilii, o pompă electrică de transfer, mai multe recipiente goale, 14.000 de lei şi 2.000 de euro.
 
Valoarea totală a bunurilor confiscate se ridică la aproape 14.000 de lei. 
 
Opt persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, acestea urmând a fi prezentate, sâmbătă, instanţei de judecată cu propuneri corespunzătoare.
 
Sursa foto: Poliţia Română
Sursa foto: Poliţia Română
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.