Şase copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 9 ani, au fost intoxicaţi cu clor, vineri, în staţiunea Mamaia, ei acuzând dureri în gât şi vărsături şi fiind duşi la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobroga, cadrele medicale au fost solicitate să intervină la un resort din staţiunea Mamaia după ce şase copii s-au intoxicat cu clor de la piscină. Aceştia au vârste cuprinse între 3 şi 9 ani. Acolo s-au deplasat trei echipaje SMURD B, un echipa SMURD C şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean. 
 
Cei şase copii au fost preluaţi de cadrele medicale şi transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri de specialitate. Ei sunt conştienţi şi colaboranţi. 
 
Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean, cei şase copii au acuzat dureri în gât şi vărsături.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.