Un bărbat care participat la protestul împotriva restricţiilor luate de Guvern în contextul pandemiei de COVID-19 a fost ridicat de jandarmi pentru că a refuzat să se legitimeze. La manifestarea de la Constanţa participă aproximativ 50 de persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit jandarmilor, un bărbat care se afla, miercuri, pe platoul din faţa Prefecturii Constanţa pentru a participa la protestul împotriva restricţiilor luate de Guvern în contextul pandemiei de COVID-19 a refuzat să se legitimeze şi a fost imobilizat de forţele de ordine. El a fost pus la pământ şi apoi dus într-o zonă pentru a i se stabili identitate. 
 
La protestul de la Constanţa participă aproximativ 50 de persoane. La ora transmiterii acestei ştiri, protestatarii au pornit într-un marş pe principalele străzi şi bulevarde din Constanţa.
 
Ei strigă “Libertate, libertate”, au steaguri tricolore şi vuvuzele. Ei sunt însoţiţi în marşul lor prin municipiu de mai multe echipaje de jandarmi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.