Primăria Constanţa restricţionează accesul vizitatorilor în Căminul pentru Persoane Vârstnice începând de miercuri şi până în 22 martie, iar persoanele cazate aici nu vor mai părăsi incita, măsura fiind luată pentru a preveni răspândirea coronavirusului. De asemenea, în aceeaşi perioadă vor fi închise creşele. Perioada de restricţii ar putea fi extinsă, în funcţie de evoluţia situaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Primăria Constanţa a anunţat, marţi, că a luat mai multe măsuri pentru a preveni infectarea şi răspândirea noului coronavirus COVID–19.
 
Astfel, este suspendată activitatea creşelor aflate în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială începând din data de 11 martie şi până pe 22 martie, cu posibilitatea prelungirii acestui termen. Tot în aceeaşi perioadă este suspendată şi activitatea cluburilor pentru persoane vârstnice.
 
"Se restricţionează total accesul vizitatorilor la Căminul pentru Persoane Vârstnice iar seniorii cazaţi aici vor rămâne în incintă în intervalul 11 martie - 22 martie, cu posibilitatea extinderii acestor măsuri în funcţie de evoluţia situaţiei”, a mai transmis Primăria Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.