Peste 7.000 de oameni au protestat, duminică seara, în faţa sediului PSD Constanţa, ei scandând „DNA nu uita noi suntem de partea ta”, “PSD nu uita noi îţi vrem demisia“,”Ceauşescu n-a murit este Dragnea travestit”, după care şi-au continuat traseul, urmând să ajungă la Prefectura Constanţa, acolo de unde plecaseră în acest marş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Celor peste 500 de oameni plecaţi de la Prefectură în marş pe bulevarde din municipiul li s-au alăturat alte mii de persoane, astfel că atunci când au ajuns în faţa sediului PSD, peste şapte mii de oameni scandau împotriva social-democraţilor.

Protestatarii aveau pancarte pe care scria: “Ponta către Dragnea: Protestul la Colectiv a fost doar aperitiv. Poftă bună!”, “De Mazăre aţi mai auzit ceva? “, “M-a trimis mama după pâine şi am ajuns aici”, Dragnea nu uita Jilava e casa ta”, “Dragnea + Bombonica – Rezervări la mititica”, “We Don’t Beliviu”, “Nu-ţi face griji mamă repar eu greşeala ta”.

Ei au scandat „PSD – ciuma roşie”, „Jos Guvernul mafiot”, „DNA nu uita noi suntem de partea ta”, „Demisia”, Ceauşescu n-a murit este Dragnea travestit”, “PSD nu uita noi îţi vrem demisia“, “Cine nu sare, nu vrea schimbare”.

De asemenea, tineri care veniseră cu coroana funerară şi cu crucea pe care scria “PSD” la Prefectură le-au adus pe acestea şi în faţa sediului social-democraţilor, arătându-le mulţimii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.