Un puternic incendiu a izbucnit, luni dimineaţă, la un ansamblul de locuinţe din judeţul Constanţa, patru dintre case fiind distruse de flăcări, iar 25 de persoane şi-au părăsit imobilele. Cinci autospeciale de pompieri intervin pentru stingerea focului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni dimineaţă, la un incendiu izbucnit în localitatea Făclia, la un ansamblu de locuinţe.

Astfel, la faţa locului intervin cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentelor Cernavodă şi Medgidia.

Când echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului, incendiul se manifesta generalizat pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi. Aproximativ 25 de persoane au părăsit locuinţele până la sosirea pompierilor.

În ansamblul respectiv sunt şapte locuinţe, patru dintre acestea fiind afectate în totalitate. Pompierii au salvat mai multe bunuri din locuinţe şi au evacuat un rastel de butelii.

În prezent incendiul este localizat şi se acţionează pentru stingerea lui.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.