Bărbatul şi femeia, răniţi după ce o rulotă a luat foc în municipiul Constanţa, au fost transferaţi, luni, la Spitalul ”Bagdasar Arseni” din Bucureşti. Bărbatul este în stare gravă, cu arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului, iar femeie are arsuri pe 25 la sută din corp. Cauza incendiului nu este deocamdată stabilită, poliţiştii deschizând dosar penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Spitalul Judeţean Constanţa, la Unitatea de Primire Urgenţe au fost aduşi, duminică seară, trei pacienţi, un bărbat de 30 de ani, o femeie de 30 de ani şi un copil de 7 ani, adulţii fiind internaţi în Secţia de Terapie Intensivă.

“Bărbatul a fost intubat, fiind în stare foartă gravă, cu arsuri pe 90% din suprafaţa corpului. Femeia are arsuri pe 25% din suprafaţa corpului, este conştientă, stabilă iar copilul în vârstă de 7 ani nu a necesitat internare întrucât starea de sănătate nu i-a fost pusă în pericol. În cursul zilei de astăzi (luni – n.r), cei doi adulţi au fost transferaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă «Bagdasar Arseni» din Bucureşti”, se arată în comunicat.  

Pompierii continuă cercetările pentru a stabili cauza izbucnirii focului.

De asemenea, poliţiştii au deschis dosar penal pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul, ancheta fiind coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică seară, la un incendiu izbucnit pe bulevardul Mamaia, în zona Pescărie, la o autorulotă în care se afla un copil.

În urma incendiului, o fetiţă de aproximativ şase ani, aflată în interior, a murit, fiind găsită carbonizată, iar părinţii şi fratele ei, un băiat de şapte ani, au fost duşi la
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Echipele de intervenţie au reuşit să stingă focul în scurt timp, dar rulota a fost distrusă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.