Prefectura judeţului Constanţa a anunţat, vineri seara, că oraşul Ovidiu va intra în carantină, după ce rata incidenţei cazurilor de COVID-19 în ultimele două săptămâni a ajuns la 6,28 la mia de locuitori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Prefectura Constanţa a transmis, printr-un comunicat de presă, că vineri, prefectul Silviu Coşa a convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în sistem electronic, pentru votarea unei hotărâri privind carantinarea zonală a oraşului Ovidiu.  
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Carantinarea oraşului Ovidiu a fost propusă în CJSU, în urma unei analize de risc realizate de Direcţia de Sănătate Publică Constanţa, analiză avizată pozitiv şi de Institutul Naţional de Sănătate Publică. 
 
"Măsura va fi luată ca urmare a depăşirii ratei de incidenţă cumulată, peste pragul de 3/1.000 locuitori. În acest moment, indicele, în localitatea din judeţul Constanţa, a ajuns la 6.28/1.000 locuitori”, se arată în comunicatul Prefecturii Constanţa. 
 
Sursa citată a menţionat că din populaţia totală de 16.237 de locuitori, până în acest moment au fost confirmate, în ultimele două săptămâni, 102 cazuri de infectare cu SARS-CoV-2.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.