Opt autovehicule au fost blocate pe un drum naţional din judeţul Constanţa, joi după-amiază, după ce un autotren a derapat şi a blocat ambele sensuri de mers. La faţa locului au ajuns mai multe utilaje ale Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri, care au reuşit să îndepărteze autotrenul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri  (DRDP) Constanţa, opt autovehicule au fost blocate joi după-amiază pe DN22, între localităţile Tariverde si Palazu Mic, dupa ce un autotren a derapat şi a blocat ambele sensuri de mers. La faţa locului s-au deplasat 13 utilaje ale DRDP, care au reuşit să îndepărteze autotrenul şi să elibereze carosabilul. Patru din cele opt autovehicule au fost tractate şi scoase din zona respectivă, acţionându-se în prezent pentru deblocarea celorlalte patru autovehicule.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC

4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

De asemenea, a fost trimisă şi o autospecială şenilată pentru a participa la intervenţie.

Pe segmentul de drum respectiv este în vigoare o restricţie de circulaţie pentru vehicule cu masa mai mare de 3,5 tone.

La ora transmiterii acestei ştiri, vizibilitatea este zero, viteza vântului fiind de peste 80 km/h pe sectorul de drum pe care se intervine.

De asemenea, circulaţia pe podul nou de la Agigea a fost blocată timp de câteva zeci de minute după ce un TIR s-a răsturnat şi a blocat ambele sensuri de mers. TIR-ul a fost repus pe porţi în cele din urmă, iar circulaţia s-a putut desfăşura pe celălalt pod din zona Agigea.

Totodată,  o maşină a fost avariată în municipiul Constanţa, după ce un gard s-a prăbuşit pestea ea. Incidentul a avut loc pe strada Ştefan Mihăileanu, iar autoturismul era parcat pe trotuar chiar în faţa gardului respectiv.

În prezent, pompierii din cadrul ISU Dobrogea intervin pentru a ridica tencuiala căzută pe o casă de pe faţada unui bloc, intervenţia având loc în zona Piaţa Chiliei din municipiul Constanţa.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.