O vulpe polară a evadat, miercuri, de la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, fiind găsită după câteva ore într-un cartier al oraşului, la câţiva kilometri de locul unde era ţinută. Animalul nu este periculos, dar a fost speriat după această experienţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor  Complexeului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, o vulpe polară aflată în Microrezervaţia din cadrul complexului, a reuşit să evadeze din cuşca unde era ţinută. Ea a fost văzută la un moment dat în zona Dacia din municipiul Constanţa, dar când angajaţii instituţiei s-au dus acolo, animalul dispăruse.

După câteva ore ea a fost văzută de un echipaj de poliţie în zona Casei de Cultură, iar o echipă din cadrul complexului a mers la faţa locului şi a reuşit să o prindă.

Vulpea respectivă a fost mutată într-un alt ţarc din cadrul microrezervaţiei, urmând să fie refăcut cel în care stătuse până acum.  

Specialiştii din cadrul Microzervaţiei spun că vulpea nu este periculoasă, este blândă, dar a fost speriată în urma acestei experienţe.

Două vulpi polare se află de câteva săptămâni la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, devenind principalele atracţii ale Microrezervaţiei.


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.