O femeie ar fi vrut să îşi arunce fetiţa, în vârstă de şapte ani, în faţa maşinilor, în municipiul Constanţa, dar a renunţat la planul său. Poliţiştii au început cercetările în acest caz şi femeia respectivă a fost dusă la spital, întrucât avea un comportament agitat, fiind internată la psihiatrie. Fetiţa a rămas deocamdată în grija bunicului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că poliţiştii din cadrul Secţiei 1 au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din municipiu, o femeie ar aplica rele tratamente copilului său.
 
Astfel, potrivit martorilor, femeia se plimba cu fetiţa sa în braţe, printre maşini. Copila era acoperită cu un cearceaf, inclusiv pe cap. După intervenţia trecătorilor, femeia a renunţat la planul său şi s-a urcat în maşină. 
 
Poliţiştii au venit la faţa locului şi au găsit-o pe femeia respectivă şi pe fetiţa ei, în vârstă de şapte ani, pe care o ţinea în braţe.
 
În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.
 
De asemenea, poliţiştii au transmis o sesizare către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC). 
 
IPJ Constanţa a precizat că a doua zi după acest incident, poliţiştii de la Secţia 1 şi reprezentanţi de la DGASPC Constanţa au mers la locuinţa femeii pentru a lămuri situaţia. 
 
“Întrucât femeia a refuzat să coopereze cu autorităţile şi avea un comportament agitat, s-a luat măsura conducerii acesteia la spital, ulterior fiind transportată la spitalul de psihiatrie Palazu Mare. Reprezentanţii DGASPC Constanţa, împreună cu minora în cauză şi bunicul acesteia au fost conduşi la sediul Secţiei 1, unde s-a luat decizia ca aceasta să rămână în îngrijirea bunicului, până la clarificarea situaţiei”, a transmis IPJ Constanţa.
 
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.