O carmangerie din municipiul Constanţa a fost închisă temporar de comisarii de la Protecţia Consumatorilor, iar administratorii amendaţi cu 5.000 de lei, după ce o persoană a reclamat că a cumpărat mici stricaţi. Echipele de control au descoperit că spaţiile de depozitare a produselor alimentare erau pline de rugină, iar pavimentul, murdar de grăsime şi de resturi de carne.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor au fost sesizaţi de faptul că o persoană a cumpărat mici de la o carmangerie din municipiul Constanţa, iar aceştia erau stricaţi, deşi, conform informaţiilor de pe ambalaj, se aflau în termenul de valabilitate, data expirării fiind 22 septembrie.

Echipele de control au mers la unitatea respectivă să facă verificări şi au descoperit mai multe nereguli.

Astfel, comisarii CJPC au constatat că spaţiile de depozitare a produselor din carne erau pline de rugină, iar pavimentul, murdar de grăsimi şi resturi de carne.

De asemenea, au fost găsite patru kilograme de carne fără date de identificare şi care nu respectau condiţiile de depozitare, fiind ţinute în frigider, dar acesta nu era în priză.

Unitatea respectivă a fost amendată cu 5.000 de lei şi închisă temporar până la remedierea deficienţelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.