O angajată în cadrul Cabinetului preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) a fost confirmată cu Covid-19 şi toţi contacţii direcţi ai acesteia, printre care şi preşedintele CJC, Marius Horia Ţuţuianu, vor intra în autoizolare la domiciliu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Astăzi, ne-a fost adus la cunoştinţă că una dintre angajatele din cadrul cabinetului preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa a fost depistată pozitiv la testul pentru SARS-COV-2. Dată fiind această situaţie şi respectând întru totul dispoziţiile în vigoare referitoare la prevenirea şi transmiterea virusului, începând de astăzi contacţi direcţi ai colegei noastre se vor autoizola la domiciliu”, se arată într-un comunicat al CJ Constanţa.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, va intra în autoizolare la domiciliu şi îşi va delega atribuţiile vicepreşedintelui Claudiu Iorga Palaz.

Sursa citată a menţionat că cei care au fost contacţi direcţi vor fi testaţi şi a fost anunţată Direcţia de Sănătate Publică Constanţa care va face controlul epidemiologic.

“Vreau să îi asigur pe constănţeni că va fi asigurată continuitatea în instituţia Consiliului Judeţean Constanţa şi că perioada mea de autoizolare nu înseamnă faptul că mă îndepărtez de problemele lor şi de soluţiile pentru rezolvarea acestora. În aşteptarea rezultatului testului, voi ţine în permanenţă legătura cu domnul vicepreşedinte Claudiu Iorga Palaz”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu.

Vineri după amiază a început activitatea de dezinfecţie, care va fi efectuată în fiecare birou şi pe toate căile de acces din interiorul şi exteriorul instituţiei.
De la începutul pandemiei şi până în prezent, în judeţul Constanţa au fost confirmate 590 de cazuri de Covid-19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.