O nuntă organizată la un restaurant din Constanţa a fost oprită duminică seara de poliţişti deoarece pe terasa localului, unde avea loc evenimentul, erau peste 50 de persoane, iar mesele nu erau poziţionate la doi metri una de cealaltă. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii s-au autosesizat duminică, în urma unui apel la 112, efectuat în jurul orei 20, cu privire la un eveniment festiv organizat la un restaurant din municipiul Constanţa.
“Astfel, la faţa locului s-au deplasat 28 de poliţişti de ordine publică, investigarea criminalităţii economice, criminalistică  şi rutieră pentru efectuarea primelor verificări. S-a constatat faptul că operatorul economic nu respectă măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că pe terasa localului respectiv mesele nu erau poziţionate cu respectarea distanţei de doi metri, iar numărul invitaţilor depăşea 50 de persoane”, se arată în comunicat. 
Totodată, reprezentanţi din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică şi inspectori de la Protecţia Consumatorului fac verificări în ceea ce priveşte respectarea normelor privind prevenirea răspândirii virusului Covid-19.
La faţa locului sunt şi jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa şi poliţişti locali.
Astfel, oamenii legii au oprit nunta. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor pentru administratorul localului şi pentru organizatorul evenimentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.