Mai multe nereguli au fost găsite de comisarii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa la un târg organizat la sfârşitul săptămânii trecute la Pavilionul Expoziţional. Echipele de control au descoperit patru producători care vindeau carne şi produse lactate fără a avea documente de provenienţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii CJPC Constanţa au anunţat, luni, că au făcut, sâmbătă, o acţiune de control în târgul organizat în exteriorul Pavilionului Expoziţional. 
 
“S-au verificat patru producători particulari care comercializau carne, preparate din carne, produse lactate. S-a constatat că nu aveau documente de provenienţă pentru toate produsele expuse la comercializare şi vitrinele de expunere nu erau igienizate corespunzător. S-au aplicat patru sancţiuni cu avertisment. S-au retras din circuitul consumului uman produse alimentare în valoare totală de 652 lei şi s-au oprit temporar vitrinele frigorifice până la remedierea deficienţelor. S-a verificat şi o unitate de alimentaţie publică care prezenta mici abateri de la prevederile legale, drept pentru care s-a aplicat sancţiunea cu avertisment”, au precizat comisarii CJPC Constanţa. 
 
În perioada 13-17 decembrie, la Pavilionul Expoziţional s-a desfăşurat Expotricotex - Târg de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.