Un maraton de vaccinare este organizat de autorităţile constănţene, în acest weekend, la Delfinariu, în faţa Acvariului şi a Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie, iar turiştii şi localnicii se pot imuniza fie cu vaccinul Pfizer, fie cu vaccinul Johnson & Johnson.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Primăria Constanţa a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că Noaptea Muzeelor aduce în oraşul de la malul mării un maraton de vaccinare. 
 
"Mai exact, sâmbătă şi duminică, între orele 10:00 şi 19:00, la Delfinariul din Constanţa orice persoană, constănţean sau turist, poate veni să se imunizeze atât cu vaccinul Pfizer-BioNTech, cât şi cu vaccinul Johnson & Johnson. Acelaşi lucru se va întâmpla sâmbătă în faţa Acvariului şi a Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie din Constanţa, între orele 16:00 şi 23:00”, se arată în comunicatul Primăriei Constanţa. 
 
Sursa citată menţionează că personalul medical (un medic, doi asistenţi medicali şi un registrator pentru fiecare locaţie) provine de la centrul de vaccinare din incinta Pavilionului Expoziţional.
 
Persoanele care doresc să se vaccineze trebuie să prezinte un document de identitate valabil (carte de identitate/paşaport).
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.