Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa a deschis o linie telefonică pentru aparţinătorii pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus prin care aceştia pot fi informaţi despre evoluţia stării de sănătate, despre posibilele transferuri în alte secţii sau momentul externării. Această linie poate fi apelată zilnic între orele 10.00 şi 13.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că începând din această săptămână vine în sprijinul pacienţilor diagnosticaţi cu SARS-CoV-2 şi al aparţinătorilor desemnaţi ai acestora, cu o linie telefonică separată la care pot fi solicitate informaţii despre starea generală de sănătate a acestor pacienţi. 
 
"Conducerea SCJU a recurs la această soluţie pentru a facilita comunicarea cu aparţinătorii, având în vedere faptul că timpul personalului medical este alocat în primul rând consultaţiilor şi tratamentului pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus, şi apoi comunicării cu aparţinătorii”, se arată în comunicat. 
 
Potrivit sursei citate, pacientul poate desemna o singură persoană căreia i se pot comunica datele cu privire la starea sa de sănătate.
Aparţinătorii desemnaţi de către pacienţi pot cere informaţii la numărul 0736603824 zilnic, între orele 10.00-13.00. Ei pot primi informaţii despre evoluţia stării de sănătate, posibile transferuri în alte secţii sau momentul externării. Solicitările vor fi centralizate şi, ulterior, aparţinătorii vor fi contactaţi de către personalul abilitat şi vor primi informaţii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.