Inspectoratul Şcolar Judeţean a anunţat că va face o anchetă în urma incidentului de la sfârşitul acestei săptămâni în urma căruia mai mulţi tineri care au intrat în curtea unei unităţi de învăţământ din municipiul Constanţa au fost amendaţi de către poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul Şcolar Judeţean a transmis duminică seara, printr-un comunicat de presă, că s-a autosesizat în privinţa unui incident petrecut la şcoala gimnazială numărul 29 Mihai Viteazul din municipiul Constanţa. 
“În cursul zilei de 2 octombrie, în jurul orei 20.20 (după cursuri), un grup de tineri a intrat în incinta instituţiei de învăţământ, în curtea şcolii. Ca urmare a sesizărilor referitoare la tulburarea ordinii şi a liniştii publice, poliţişti din cadrul Secţiei 2 s-au deplasat la şcoală şi au luat măsurile care s-au impus conform procedurilor instituţionale”, se arată în comunicat.
Sursa citată a menţionat că în acest moment, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanta analizează incidentul şi va declanşa o anchetă. 
Opt elevi, cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, au fost ridicaţi de către poliţişti din curtea unei şcoli din municipiul Constanţa, duşi la o secţie de poliţie şi amendaţi cu câte 250 de lei. Părintele unui copil a spus că aceştia nu distrugeau, nu înjurau, stăteau de vorbă de un ton civilizat. Oamenii legii spun că s-au înregistrat mai multe sesizări şi apeluri la 112 care semnalau tulburarea ordinii şi liniştii publice a locuitorilor din zona şcolii respective.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.