Inspectoratul Şcolar Judeţean anchetează situaţia de la Colegiul Naţional Pedagogic ”Constantin Brătescu” din municipiul Constanţa, semnalată de Asociaţia Elevilor privind colectarea de bani pentru fondul clasei şi cadouri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectorul şcolar general Sorin Mihai a declarat că în cadrul anchetei vor fi lămurite mai multe aspect, printre care cine a întocmit tabelul, cine a strâns sumele de bani şi cine a solicitat acei bani.  
 
“O echipă de inspectori şcolari se deplasează la Colegiul Naţional Pedagogic Constantin Brătescu Constanţa, pentru a ancheta cazul. I-am solicitat conducerii şcolii să demareze o anchetă pentru a identifica: persoana care a întocmit tabelul; persoana care ar fi strâns sumele de bani; cui aparţin semnăturile din tabel; cine a solicitat sumele de bani şi în ce scop; dacă în strângerea de fonduri sunt implicaţi elevi sau angajaţi ai unităţii de învăţământ”, a afirmat Sorin Mihai. 
 
Asociaţia Elevilor din Constanţa (AEC) a solicitat Inspectoratului Şcolar Judeţean să facă verificări la Colegiul Naţional Pedagogic “Constantin” Brătescu deoarece la unitatea de învăţământ este colectat fondul clasei. Astfel, suma strânsă pentru acest fond este de 30 de lei de  fiecare elev, iar separat erau strânse sume cuprinse între 30 şi 60 de lei de fiecare elev pentru cadouri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.