O fabrică de pâine din Constanţa a fost închisă temporar de Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor(CJPC) şi amendată cu 22.000 de lei, după ce echipele de control au descoperit că pâine era depozitată în lăzi murdare. De asemenea, ambalarea era făcută de angajaţi fără a purta mănuşi, iar transportul pâinilor către diverse magazine era făcut în condiţii neigienice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat că echipele de control au făcut o verificare la fabrica de pâine Balbo din Constanţa.

Comisarii CJPC au descoperit, astfel, că pâinea nu era ambalată de către angajaţi cu mănuşi, pâinile neambalate erau ţinute în lăzi neigienizate, cu murdărie, iar aceste lăzi erau ţinute pe paviment într-o zonă unde putea intra praful de afară.

De asemenea, transportul produselor către diverse magazine se făcea fără respectarea condiţiilor de igienă.

Echipele de control au mai descoperit că multe produse de patiserie realizate aici conţineau produse tip ciocolată sau gem şi înşelau astfel consumatorii, a precizat Horia Constantinescu.

Fabrica de pâine a fost închisă temporar până la remedierea deficienţelor, fiind amendată cu 22.000 de lei pentru neregulile găsite, comisarii CJPC solicitând totodată şi oprirea livrărilor şi returul loturilor deja vândute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.