Direcţia de Sănătate Publică din Constanţa recomandă unităţilor de învăţământ aflate în scenariul 2 ca schimburile de elevi sau preşcolari să fie făcute la două săptămâni şi nu la o săptămână, cum se întâmplă la multe unităţi până în prezent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

DSP a trimis o adresă către Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa în care recomandă ca pentru unităţile de învăţământ aflate în scenariul 2 de funcţionare, perioada dintre schimburile de elevi/preşcolari să fie de 14 zile în vedere asigurării izolării persoanelor posibil infectate pe perioada de maximă incubaţie a noului coronavirus.

Până în prezent, în multe unităţi de învăţământ din Constanţa care erau în scenariul 2 schimburile de elevi se făceau la o săptămână, adică jumătate de clasă venea la şcoală, iar cealaltă jumătate urmărea cursurile online, iar după şapte zile grupele se inversau. 

Peste 200 de unităţi de învăţământ din judeţul Constanţa se află în scenariul 2 de funcţionare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.