Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a transmis că joi, în jurul prânzului drumurile naţionale din judeţul Constanţa au fost deschise, dar circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă, în timp ce drumurile judeţene sunt închise.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“La această ora drumurile naţionale sunt deschise, dar atenţie, se circulă îngreunat în condiţii de iarnă. Drumurile judeţene rămân în continuare închise. Pe toate tronsoanele de drumuri din judeţ se lucrează cu utilaje de deszăpezire”, a anunţat ISU Dobrogea. 
 
Sursa citată a menţionat că mai sunt trei localităţi fără curent electric în judeţul Constanţa. Este vorba de Călugăreni, Potârnichea şi Istria, lucrându-se pentru remedierea problemelor.  
 
Centrul Infotrafic a anunţat că circulaţia este restricţionată pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe trei drumuri naţionale. Acestea sunt: DN22 Smârdan (judeţul Tulcea) – Lumina (judeţul Constanţa); DN22A Hârşova (judeţul Constanţa) – Nalbant (judeţul Tulcea); DN22E Garvăn – I. C. Brătianu (judeţul Tulcea).
 
Judeţul Constanţa s-a aflat miercuri sub avertizare cod portocaliu de ninsoare şi viscol. Sute de persoane au rămas rămas înzăpezite pe mai multe drumuri din judeţ, autorităţile intervenind pentru deblocarea acestora.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.