Două persoane au fost internate în urma accidentului rutier petrecut, miercuri dimineaţă, la intrarea în municipiul Constanţa, unde un autoturism şi un microbuz de pasageri s-au ciocnit, celelalte persoane fiind externate. Accidentul a fost provocat de un şofer din judeţul Hunedoara, pe numele căruia poliţiştii au deschis dosar penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Spitalului Judeţean Constanţa, în urma accidentului rutier petrecut la intersecţia bulevardului Tomis cu bulevardul Aurel Vlaicu, la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul unităţii medicale au fost aduşi 12 pacienţi şi doi dintre aceştia au fost internaţi.

“În urma investigaţiilor de specialitate, doi pacienţi au fost spitalizaţi. Este vorba despre un bărbat care a fost internat în secţia Chirurgie Generală şi o femeie care a fost  internată în secţia Chirurgie Generală Terapie Intensivă. Ceilalţi 10 pacienţi au fost externaţi, cu recomandări medicale în ambulatoriu”, se arată în comunicatul Spitalului Judeţean Constanţa.

De asemenea, cei doi copii răniţi în accident – unul de patru ani, celălalt de 13 ani – au fost evaluaţi de către medici, dar nu au necesitat internare.

Accidentul a avut loc în jurul orei 4.00. În autoturism se aflau două persoane, soţ şi soţie, iar în microbuz 12 persoane - 10 adulţi şi doi copii.

Poliţiştii spun că accidentul a avut loc după ce un bărbat în vârstă de 52 de ani, din localitatea Lupeni, judeţul Hunedoara, care conducea un autoturism Renault pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa, a lovit un microbuz de transport persoane. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat. Poliţiştii au întocmit dosar penal în acest caz. 

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă afirmau că au găsit la faţa locului 11 victime conştiente, care aveau traumatisme cranio-cerebrale sau traumatisme de membr şi care au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă de Urgenţă. La acelasi spital au ajuns alte trei persoane - doi adulţi şi un copil în vârstă de 4 ani - pasagero în microbuz.

Microbuzul circula pe ruta Piatra Neamţ - Constanţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.