Două persoane au fost reţinute de poliţiştii constănţeni pentru trafic de droguri, iar în urma unor percheziţii anchetatorii au găsit aproape 30 de kilograme de droguri şi mai multe sume de bani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că  poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii DIICOT  Constanţa, au desfăşurat o acţiune într-un dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de risc şi mare risc.
 
“În cursul zilei de 18 noiembrie, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Constanţa - Serviciul Antidrog au depistat, în flagrant delict, în municipiul Ploieşti, judeţul Prahova, un bărbat, de 57 de ani şi o femeie, de 56 de ani, în timp ce aveau, în autoturismul cu care se deplasau, un colet ce conţinea 500 de grame de cocaină. Totodată, asupra acestora au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 7,34 grame de cannabis şi trei telefoane mobile”, se arată în comunicat.
 
Poliţiştii au făcut trei percheziţii, în Ploieşti şi în Bucureşti, la locuinţele celor două persoane şi au descoperit  28 de kilograme de cannabis, 8.900 de lei, 150 de euro, o tabletă, trei telefoane mobile, un cântar electronic ce conţinea urme de THC.
 
Bărbatul şi femeia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei, sâmbătă, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.