Doi bărbaţi sunt cercetaţi de poliţiştii constănţeni după ce au rupt sigiliile unor vagoane de marfă şi astfel zece tone de grâu au curs pe terasamentul căii ferate. Ei au reuşit să fure astfel o jumătate de tonă de cereale, iar cantitatea rămasă în zona respectivă a fost distrusă de ploi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat sâmbătă, că poliţişti din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Constanţa au reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.
“Cei doi au fost prinşi în flagrant, la data de 27 iulie, la scurt timp după ce sustrăseseră cantitatea de 500 de kilograme de grâu.În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că cerealele ar fi fost sustrase dintr-un tren de marfă aflat în triajul Palas, după ce persoanele bănuite ar fi rupt sigiliile vagoanelor. Astfel, aproximativ zece de tone de grâu au curs pe terasamentul căii ferate, din care persoanele bănuite ar fi sustras 500 de kilograme de cereale”, a transmis IPJ Constanţa.
Cantitatea de grâu rămasă pe terasamentul căii ferate a fost distrusă în urma ploilor, prejudiciul fiind de aproximativ 14.000 de lei, a precizat sursa citată. 
Poliţiştii şi procurorii au făcut o percheziţie la locuinţa unuia dintre bărbaţi, ocazie cu care au descoperit o parte din cantitatea furată şi suma de 350 de lei, provenită din vânzarea cerealelor. 
Cei doi bărbaţi au fost prezentaţi în faţa instanţei, care a decis ca unul dintre ei să fie arestat preventiv, iar celălalt, arestat la domiciliu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.